Äntligen kan jag stolt presentera nytillskotten till min tygkollektion! Den här gången dyker vi ner i ett gnistrande blått hav. Det är mina två mönster, Abracadabra och Lobster Hocus Pocus som bytt skepnad till ljuvligt blå toner. Abracadabramönstret är kraftigt uppförstorat vilket ger en modern känsla. Båda tygerna är tryckta i Sverige och kommer i en ny underbar bomull/lin kvalitet med vacker struktur samt i möbelsammet. Kuddarna är inte i sammet den här gången, jag ville testa något nytt så det blev det mjuka vackra bomull/lintyget som vi använde. Hoppas att ni blir lika förtjusta som jag!

Som alltid när jag gör något är kvalitet och hållbarhet av största vikt. Det handlar om att ta vara på det som redan finns och vara varsam om jordens resurser. Mönsterna är precis som min konst skulpterade av återvunnet material. Eftersom jag endast skapar original av konsten kändes det naturligt att skapa en liten exklusiv designkollektion som säljs i min webshop samt hos noga utvalda återförsäljare. Min design är av högsta kvalitét och det är med stolthet sätter mitt namn på den.

Kan ni tänka er att lite längre fram i vår kommer dessa nya ljuvligt blå mönster som, brickor, brickbord, bordstabletter, dukar, förkläden, servetter, kökshanddukar och necessärer mm. Oh la la..