Mitt största, varmaste och mest innerliga TACK till er alla underbara människor som stöttat, handlat, delat, likeat, tipsat, inspirerat, skänkt, kritiserat, burit, spikat, marknadsfört, fotograferat, skrivit och kommit med glada tillrop! Utan er hade min resa inte varit värd någonting. Jag ser med stor entusiasm fram emot 2015. Jag har många spännande samarbeten och utställningar bokade. För mer information om dessa följ mig gärna på Facebook: CharlotteOlssonArt , på hemsidan: www.charlotteolsson.se eller Instagram: Charlotte Olsson

Med detta vill jag önska er en fröjdefull jul och allt gott 2015!

Resumé 2014

 I september i år hade jag den stora äran att ställa ut 33 st konstverk på Europarådet för Mänskliga Rättigheter i Strasbourg. I dagsläget, när världen ser ut som den gör, känns det extra speciellt att få sprida mitt budskap på denna plats. Vi får aldrig glömma att respektera våra medmänniskor och vår jord. Inför utställningen i Strasbourg uppmärksammades mitt skapande av Tv4 som kom till min ateljé för att intervjua mig. Klippet hittar ni på min hemsida.

I oktober hade jag ett väldigt lyckat samarbete med HedinBil Jaguar/Landrover. Jag skapade en tavla av skrotdelar som jag rotat fram ur deras container. Denna auktionerade Fredrik Belfrage ut till förmån för Ronald McDonald Hus. Inte mindre än 100.000:- drog ”Heart of parts” in. 2015 stundar flera liknande projekt, känns väldigt viktigt för mig att vara med och bidra!

I början av året satte mitt samarbete med Hollywood Road Gallery i London igång. De har bland annat representerar mig på Decorative Art Fair i april och oktober. Så är ni i England och vill se min konst är det hit som ni ska vända er. Jag har även gjort flera lyckade leveranser runt om i Europa under året. Det är spännande att följa hur min konst sprider sig.

För tredje året i rad var det sommarvernissage i Fjällbacka. Willys Sjöbod bjöd på vackert väder samt godsaker för både ögon och gom. Traditionen fortsätter även nästa år, inbjudan kommer!

Gunnel Läckberg, mamma till deckardrottningen Camilla Läckberg, beställde en tavla av mig till Camillas 40 års dag. Utav bl a hennes första örngott, gardinen från flickrummet, konfirmationshandskarna, rosetten till studentbalsklänningen skapade jag en festlig tårt-tavla. En väldigt personlig present av alla dessa speciella föremål från Camillas barndom. Jag gör ofta liknande beställningar. Mer personlig konst får du leta efter. Vad har du själv i dina gömmor?

Under 2014 har jag även ställt ut på Galleri Långedrag, Arken Art & Garden Spa, Lilla Soffbutiken, Galleri Ullman, Arkipelagen Företagscenter, Sågeriet, mm. På Konditori Lasse-Maja i Billdal och Långedrag har jag en kontinuerlig utställning där jag med jämna mellanrum förnyar utbudet.

Fin press är alltid skoj! Gods&Gårdar, Aftonbladet, Strömstad tidning, GP, Fjällbackabladet mfl har under året uppmärksammat mitt arbete med fina artiklar. Budskapet sprider sig!

En liten påminnelse! Är ni i rensartagen hemma tar jag gladeligen emot ert begagnade material. Gamla spetsar, virkningar broderier, ramar, bijouterier mm kan jag ge ett nytt liv i min konst. Sprid gärna ordet så att inget går till spillo! Har du svårt att skiljas från det gamla ärvda, men det skapar ångest på vinden kan jag i stället göra en läcker tavla åt dig att bli glad av varje dag. Välkommen att kontakta mig för konsultation. I min ateljé har jag inga direkta öppettider men jag tar gärna emot besök bara ni hör av er innan så jag säkert är på plats.

De bästa hälsningar och allt gott,

Charlotte