Superhjältar mot cancer beskriver det så fint: ”Det tar bara en minut att göra skillnad i ett barns liv!” Det tar bara en minut att… Få ett barn att le. Lyssna till ett barn. Krama ett barn. Lära sig barnets namn. Ge en high five. Att med enkla medel skapa stordåd skulle jag vilja säga. När jag fick frågan om att skapa en tavla till deras välgörenhetsgala var svaret självklart JA! Inspirationen flödade. För ändamålet skulpterade jag detta hjärta av återvunnet hantverk. ”En minut av kärlek” (60x72cm) växer sig starkt ut ur en vacker handgjord gammal ram. Det är inte varje dag som jag har hjälp av Stålmannen att bära konst, det kändes extra bra kan jag säga! Tack Martin Laurell för strålande utförd auktion! Mitt största varmaste och innerligaste tack går till Charlotte Bergman för din osvikligt höga standard på allt du gör samt till Superhjältar mot cancer för att ni är så generösa med era minuter. Tillsammans gjorde vi skillnad igår, tack