Nä nu får jag nypa mig i armen🤩 Jag har länge velat ha brickor och brickbord i mitt designsortiment och efter mycket sökande har jag äntligen hittat en generationsägd fabrik i Sverige som inte bara är miljömärkt utan dessutom har en lång tradition av genuint hantverk. Det finaste björkträ av högsta kvalitet används för att tillverka mina brickor. Som alltid när jag gör något är kvalitet och hållbarhet av största vikt.

Dessa brickor är gjorda utav flera ark av FSC®-certifierat björkfanér som läggs samman för hand innan de pressas ihop under högt tryck och värme. Motivet skyddas av ett melaminbaserat ytskikt vilket gör ytan slitstark och värmetålig. Produkterna tål maskindisk men ytan håller sig fin längre om man handdiskar.

Brickorna finns i tre storlekar; Rund med diameter 65 cm, rund med diameter 49 cm och åttakantig i måtten 50 x 22 cm. Till den största runda brickan finns ett handgjort stativ för att kunna använda den som ett smart brickbord. Våra bordsställ är tillverkade av stål i Sverige och finns i svart eller vitt. Bordsstativen är hopfällbara. Höjd: 53 cm. De tre brickmodellerna finns tillgängliga i två handskulpterade mönster, “Abracadabra White” och “Lobster Hocus Pocus Midnight Blue”.

Hoppas att ni tycker lika mycket om dem som jag gör❤️

Kram Charlotte