Mina kära vänner, jag har skrivit en årsresumé i 13 år nu och det är väldigt roligt att gå tillbaka och läsa hur jag började denna resa kan jag lova er. Man glömmer så mycket och att ha det nerskrivet ger på något vis en möjlighet att uppleva äventyren på nytt. Jag måste säga att 2023 har varit ett annorlunda år. Jag har märkt av att världen är i obalans. Men jag ger inte upp hoppet utan kavlar upp ärmarna lite till. När man börjar skriva ner vad som har hänt på ett år inser man att det faktiskt händer riktigt bra grejer även om det är lätt att vara självkritisk.

Vi har till exempel shippat konst och design till både USA, Frankrike och England. En fullkomligt underbar blå/vit kollektion med tyger, brickor, kuddar och skärbrädor har sett dagens ljus! Massor av beställningsuppdrag, både inom konsten och designen. Flera vill få möbler omklädda och gardiner mm uppsydda. Till och med några båtar har inretts i mina tyger! En hel drös med nya spännande återförsäljare! Samarbetet med mina gamla fortsätter och det värderar jag högt. Vill ni veta exakt vilka som säljer åt mig finns hela listan på min hemsida.

Dubbelsidiga bordstabletter lades till sortimentet i mars. De blev genast en succé och jag beställer hem fler hela tiden.. Naturligtvis är de tillverkade i Sverige, på samma fabrik som svenskt Tenn faktiskt.

Konstrundan den 6 juni blev en succé, jag hade över 500 personer i ateljén! Tänk att det var 6 år sedan jag drog igång den och nu har vi 33 hela medlemmar på vår lilla upptagningsyta! Utställningen med 400 konstnärer som firade Göteborg 400 år i Slakthusets Salonger var rolig att genomföra. Kan ni tänka er att Ostindiska kompaniet nu äger min hyllningstavla?! Vid årsskiftet släpps boken där alla konstverk finns med. Min sommarutställning i Fjällbacka hade publikrekord. Det är en fantastisk tradition! Utställning i G.A.Ds showroom blev mycket lyckad. Samarbetet med dem fortsätter. Vidare har härliga konstföreningar varit här och handlat till sina jullotterier, hoppas att många blir glada! Jag sydde 10 stycken julstrumpor av vackra stuvbitar som jag hade över. De tog slut på mindre än ett dygn så det får bli en repris nästa år. Traditionsenlig jul i ateljén samt jul-pop-up hos Mötesplats Trädgård avrundar året på ett mysigt sätt.

Till min älskade familj, mina kära vänner och alla underbara kunder. Till de bästa samarbetspartners man kan önska sig och till alla er fantastiska människor som stöttat, handlat, delat, likeat, tipsat, inspirerat, skänkt, kritiserat, burit, spikat, marknadsfört, fotograferat, skrivit och kommit med glada tillrop:

I N N E R L I G T  T A C K ! Ni gör min resa rik!

Jag är lycklig som får följa min dröm och fortsätta utveckla mitt konstnärskap och designen. Jag ser med stor entusiasm fram emot 2024 och vad det har att erbjuda.

Med detta önskar jag er ALLA en riktigt fröjdefull jul med nära och kära samt ett fantastiskt kärleksfullt, inspirerande och på alla sätt framgångsrikt 2024!

Love Charlotte