För tio år sedan hamnade jag vid ett vägskäl i livet. Jag valde att följa mitt hjärta vilket var att satsa fullt ut på konstnärskapet. Med detta beslut följde designen som en lyckosam bonus. På tio år har jag hunnit med ca 100 konstutställningar, nästan 1000 konstverk, 80 produkter i webshopen och en herrans massa härliga möten. En sådan magisk resa detta är!

Till min älskade familj, mina kära vänner och alla underbara kunder. Till de bästa samarbetspartners man kan önska sig och till alla er fantastiska människor som stöttat, handlat, delat, likeat, tipsat, inspirerat, skänkt, kritiserat, burit, spikat, marknadsfört, fotograferat, skrivit och kommit med glada tillrop:

I N N E R L I G T  T A C K ! Ni gör min resa rik!

2021 har varit ett fantastiskt år. Jag är lycklig som får följa min dröm och fortsätta utveckla mitt konstnärskap och designen. Jag ser med stor entusiasm fram emot 2022 och alla intressanta projekt som det har att erbjuda. Bland annat blir det en konstutställning i Oslo och en på Sveriges största konstförening. En ny baddräktsserie lanseras i vår och det verkar som att det blir en välgörenhetsgala i Stockholm mm. Jag vill fullkomligt brista ut i ett rungande HURRA!

Med detta önskar jag er ALLA en riktigt ljuvlig jul med nära och kära samt ett fantastiskt kärleksfullt, inspirerande och på alla sätt framgångsrikt 2022!

Love Charlotte